Ana Sayfa
İletişim
Anketimiz.
Sitemize Giriş Yap
gta sa-mp sobeit hack
Crysis 2 Download
Hava Durumu...
İNCİSWFBAYKUŞANTİPATİ
Alex10combr.!
SelenaGomezOnToTwiters.
OneDirection Hayranlarına Özel Hediyeler. Hepsi Türkiyede
MTA 1.3
Flimİzlefullizledonmadanizle
Aşk Hikayeleri
Gta San Andreas A.S
Fal Bakımı Arıyanlar İçin.
Haberler
ca cfg indir !
cs video çekmek için.
CS 1.6 Admin Komutları
Ziyaretçi defteri
Cs Sözlügü
Msn Plus İndir !
cs 1.6 yüzlerce map indirin oynayın koşun
cs 1.6 zombie mod
Cs Wall Hack
sprey değiştirmek isteyen ?
cs 1.6 türkçe yaması
cs hero mod kullanımı
cs consol hileleri
msn 9.0 son surum indir !
ecc 5.2 hilesi indir !
dökümane hile
günlük burç
cs de sık sorulan sorular
cs_carzzz
cs bIçAk SkİnLerİ
cs modlar
cs bıçak asker
aşk testi
gazete
link ekleyin
cs 1.6 bot programı
cs 1.6 Geniş Kapsamlı Server Kurma (bedava)
çeşit çeşit hacklar
rapidshareyi kullanamıyanlar bilmeyen buraya
msn gradiatör (çift renkli yazma)
şaka virüsü
cfg yapma (Programı)
cs 1.6 menu team (renk değiştirici)
cs'de matrix hareketi yapma
hs cfg koşun
grant teft autooI-I-I 3
call of duty 1
call of duty 4 modern warfare
gta san andreas
gta san andreas hileleri
bakın kim çıkıyor mükemmel
msn PİÇ indir
cs 1.6 karakalem çizimleri
Karikatür Yapma programı
paintte ''5000'' Saate Yapılan Resim
birinin yüzüyle oynamak
kendini photoshopda zombi yapmak istermisin
ünlülerin smileyleri
Tv' İzle
Hareketli Tekken Karakterleri
7 saysının gizemi
gta 4 tek link indir
gta samp admin kodları
gta samp rcon kodları
MTA Multi Theft Auto
MTA TANITIM
GİFLER
Link listesi
Prototype 2 İndir Mükemmel Kesinlikle İndir
UTorrent Kullanamayanlar Bİlmeyenler İçin
RapidShare Sorun Söleyin İsteyin.
ne sorarsan sor akıl adamı buna denir.
wolfteam w7 32 bit-64-63 bit Hackleri.
wolfteam kurt hack indir !
Wolfteam ilk BÜYÜK hileleri.
TeamWiewer.7 w7 Xp Vista Çalıştırıyor. !
WOLFTEAM KAZIKLARI. !
GTA SAN ANDREAS MODLARI !
cs resimleri
patchlar
fıkaralar
her gün okunacak dualar
şarkılar
cs 1.6 nonsteam cd key
rapidshare bilmeyenler buraya !
gta 3 hileleri
Milli Piyango
3.v SOHBET ÇIHATI
TÜRKÜM !
mp3 çalar.
komik resimler videolar v.c.3.4
TÜRKİYE !!!
HESAP MAKİNESİ MADE İN TURKEY
GALERİDEN RESİM
TV SEYRET 2
LİNK EFEKT !
SAAT KAÇ ?
BUGÜN TARİHİ NE ?
2012 DÜNYANIN SONU KONUSU
HAVA DURUMU TESTİ
OYUNLAR !
DÜNYA EVREN HARİTASI
KOMİK RESİMLER BUL
HAREKETLİ YAZI YAZ
TİVİBU NEYMİS ?
AKİNATÖR AKIL OYUNU
GOOGLE
cs de sık sorulan sorular

s De Sık SoruLan SoruLarın CevapLarı BuYurun!!!!!!

1)Cevap:Bu kodları oyun esnasında konsol'a yazmanız yeterlidir...

 

 

2)Online Olarak Nasıl Counter-Strike 1.5 Oynarım?
Cevap: Half Life Full,Half-Life Update'i Olan HL 1.1.1.0 ve Cs 1.5 Full'u yükleyin,Hepsi Yüklendikten Sonra Counter'ı Açıp Cs Games > Online Games > Add ip kısmına server iplerini ekleyip oynayabilirsiniz...



3)Online Olarak Nasıl Counter-Strike 1.6 Oynarım?
Cevap: 1.6 Oynamanız İçin Sadece 1.6 Full + V23 update'ini Yüklemeniz Yeterlidir...



4)Client.dll hatası Alıyorum?Nasıl Düzeltebilirim?
Cevap: Client.dll Hatası HL 1.1.1.0 uptade'ini Yükleyerek Düzeltebilirsiniz...



5)Bazı Serverlarda Oyuna Giriyorum 15-20 Sn Sonra otomatik Atılıyorum?
Cevap: Bazı Serverlar CD(Cheating-Death) Hileyiönleyen(!) Bir Programdır.Programı Resmi Sitesinden indirip Kurduktan Sonra Servera Girmeden Önce Programı Açmanız Yeterlidir...





6)Oyunu Oynarken Warning: Cl-Flush Entity Packet Böyle Bir Hata Veriyor Ne Yapmam Gerekli?
Cevap: Bu Hatayı Pinginiz Yüksek Oldugu Zaman Alirsiniz...Pinginiz Düzeldiği Zaman Böyle Bir Hatayı Almayacaksınızdır...



7)Cs'de Kendi Logomu Nasıl Yapabilirim?
Cevap: DecalConverter adli 200 kb büyüklügündeki program ile Kendi Logonuzu Kolayca Yapıp Kullanabilirsiniz...



Rate Ayarları Nedir?
Cevap: Rate Ayarları Oyundaki Bağlantınızı Az da olsa pinginizin Düşmesini Sağlayan Komutlardır...
56k Modem 256k ADSL 512k ADSL 1024k ADSL
rate 4000 rate 7500 rate 9500 rate 12000
cl_latency -120 cl_rate 6500 cl_rate 8000 cl_rate 9800
cl_updaterate 20 cl_cmdrate 20 cl_cmdrate 32 cl_cmdrate 43
cl_cmdrate 30 cl_updaterate 21 cl_updaterate 31 cl_updaterate 40



9)LAN servers are retricted to local clients (class C) Hatası Alıyorum?
Cevap: Serverdaki Versiyon İle Sizdeki Cs'nin Versiyonları Aynı Değildir(Genelde Yurt Dışındaki Cs Serverlarında Alınan Bir Hatadır...



10)"dropped due reservation slot" Servera Girdiğimde Böyle Bir Hata Alıyorum?
Cevap: Serverda Adminlere Ve Slotlu(Ücret Verip Kendine Yer Kiralayan Player) Ayrılan Bölümdür...



11)your system has been modified please remove the modifications code[64] Hatası Alıyorum?
Cevap: sisteminiz Modifiyelidir(Hile Hacks vs...)Silip Tekrar Girmeyi Deneyin...



12)Cs'de Nasıl Demo Alabilir Ve İzleyebilirim?
Cevap: Cs Oynarken Console'u İndirip Record Demoismi Yazmanız Yeterlidir,Demoyu X:/Sierra İçine Kaydeder İzlemek İçin İse Cs yi Açıp Ana Menüden Consolu Seçip Playdemo demoismi.dem (Nokta ç Tuşu ile) Yazip Enter'a Basmaniz yeterlirdir...



13)HLTV Nedir ? HLSW Nedir?
Cevap: HLTV maçlarda Kullanılan Tüm Oyuncuların Demosunu Alan Program,HLSW Oyunu Açmadan Masaüstünden Oyunu Rcon Komutlarınız İle Yönetmeye Yarayan Programdır..



14)Lan Game'den Oynarken Host(Oyunu Kuran) Kişiyim Nickimi Değiştirdiler Nasıl Değiştiriyorlar?
Cevap: Cmd_name isim Seklinde Yazarsanız Host'un Nicki Değişir...



15)Servera Girerken Mapleri Otomatik Yüklemiyor?
Cevap: cl_download_ingame "1" cl_allowdownload "1" cl_allowupload "1" Komutlarını Config Dosyanıza Ekleyin...



16)Amx-Mod Ve Admin Mod Nedir?
Cevap: İkiside Serverı Daha Kolay Yönetmeye Yarayan Server'a Kuruluş Plugin'lerdir...


17)CS 1.6'da ölünce yazı yazamıyorum veya scoreboard'u göremiyorum?
Cevap: ESC'e basıp çıkan menüden "player list" seçeneğini tıklayın.



18)Fps Nedir? Nasıl Yükseltebilirim?
Cevap: FPS bilgisayarınızın ekran kartı, ram, işlemci vs. gibi parçalarına bağlı olarak değişen bir değerdir. Frames Per Second yani saniyede kare yakalama hızı olarak tanımlanabilir.
Yükseltmek İçin Komutlar...
İyi Bir Ekran Kartı Gerekir...Veya Mevcut Ekran Kartınız En Son Driver'ini Yüklemelisiniz



19)Cs'de Sesli İletişim Nasıl Kurabilirim?
Cevap: voice_enable 1 komutunu Console'a Yazıp,Microfonunuzu Takıp Oyun İçindeyken "K" Tuşuna Basmanız Yeterlidir... (voice_loopback 1
Komutunu Yazarsanız Kendi Sesinizide Duyarsınız Ve Karşı Tarafa Nasıl Ulaşdığını Duyarsınız)



20)Cs Kısaltmaları ve Terimleri Nedir,Nelerdir?
Cevap:
CT = Anti Terörist Timi (Counter Terörist).
T = Terörist.
HS = HeadShot Karşınızdaki Player'ı Kafasından Vurarak Öldürmektir.
Lag = Server İle Bağlantınızın Kısa Süreli Kopmasıdır.
Lamer = Serverın Düzenini Bozan Örneğin Kendi Takım Arkadaşını Öldüren Sürekli Pusu Ve Sote Yapanlara Takılan Lakap.
Kick = Player'ın Serverdan Kısa Süreli Uzaklaştırılması.
Ban = Oyundan Atılmak Süreli Veya Süresiz Olarak Serverdan Uzaklaştırılma.
Spectator = Oyunu Sadece İzleyen Kişiler Genelde Maçları Yöneten Hakemlerdir.
TK = Karşı Tarafın Tüm Oyuncuları Öldüren Kişi Takılan Lakap Team Killer.
FF = Frienldy Fire (Kardeş Katli) Kendi Takım Arkadaşını Öldürmeye Yarayan Komut Kısaltmasıdır.
Rush = Base'den Hızlı Çıkış.Aniden Baskın Manasında Kullanılan Cs Terimidir.
Pro Map = Profesyonel (Maçların Yapıldıgı Mapler).
Fun Map = Eğlenceli Haritalara Verilen İsim.
Public Game = Normal Oynanan Cs (Maç Ayarları Aktif Olmayan).



21)Cs 1.5'i Botlarla Nasıl Oynarım?
Cevap:Cs 1.5'in En İyi Botu Olan Pod-bot 2.5 ile Rahatlıkla Oynayabilirsiniz...



22)Cs 1.6 Da yazıları Okuyamamıyorum Nasıl Düzeltebilirim?
V23,V26,V27 Uptade'lerini Yüklerseniz Problem Kalmayacaktır.



23) Counter Strike Source'da yeni radar sistemini nasıl kullanırım?


# cl_radar_alpha 0 (Yeni radar sistemini devre dışı bırakır.)
# cl_radar_locked (On-Off ; Radar'ı sabitler.)
# cl_radaralpha (0-255 ; Radar'a saydamlık verir.)
# drawradar (Radar'ı açar.)
# hideradar (Radar'ı kapar.)
# overview_alpha (0 - 0.5 - 1) (Saydam - Yarı Saydam - Opak )
# overview_health (0 - 1) (Oyuncuların canlarını gösterir.)
# overview_locked (0 - 1) (Radar açısını ayarlar.)
# overview_names (0 - 1) (Oyuncu isimlerini gösterir.)
# overview_preferred_mode (0 - 1 - 2) (İzleyici modundayken radarı sınırlar.)
# overview_tracks (0 - 1) (Oyuncunun nerede olduğunu gösterir.)

By TeqLiKe


Bugün 1 ziyaretçi (16 klik) kişi burdaydı!
=> Sen de ücretsiz bir internet sitesi kurmak ister misin? O zaman burayı tıkla! <=